Mijn favorieten

Een taxatie, een heldere waardebepaling

Makelaar Patrick Muller verzorgt de taxatierapporten voor diverse doeleinden. ´Door mijn lidmaatschap bij de NVM, mijn registratie in het register VastgoedCert en mijn aansluiting bij het NWWI, worden mijn taxatierapporten door alle geldverstrekkers en de belastingdienst geaccepteerd. Tevens voldoen mijn rapporten aan aangescherpte normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)´.

Het verzorgen van een taxatierapport voor een woning of appartement bieden wij voor een zeer concurrerend tarief aan. Alle taxaties worden uitgevoerd voor een vast bedrag. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent.Gratis waardebepaling?
Bent u benieuwd naar wat uw woning ongeveer waard is? En heeft u deze waarde niet nodig voor de hypotheek, verzekering of belastingdienst? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.
Naar aanleiding van een korte inspectie van de woning en prijsontwikkeling van de buurt/markt ontvangt u een indicatie van de huidige waarde van uw woning. Deze waardebepaling is geen taxatie. 


Voor een vrijblijvend gesprek over een waardebepaling of taxatie van uw woning neemt u contact op met­ HUIZE MULLER MAKELAARS, makelaar van goede huizen!­
 

         


                
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring