Mijn favorieten

Je woning verkopen?

Dat doe je snel en goed met ­NVM-makelaar Patrick Muller, makelaar bij Huize Muller Makelaars!

­
­Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Vraag ik te veel of te weinig? Welke risico’s loop ik? Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk? Hoe stel ik een koopovereenkomst op? Welke notaris moet ik kiezen?
­Je kunt dit allemaal zelf uitzoeken en oppakken. Krijg je echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die je deze zorgen uit handen neemt?
Klop dan aan bij Patrick Muller. De meeste woningen worden via hem­ verkocht en zijn inzet kan je veel tijd en moeite besparen.


NVM betekent kwaliteit
Patrick Muller is lid van de NVM. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g.en vastgoeddeskundigen NVM. De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij en bestaat al meer dan 110 jaar. Als je je woning verkoopt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar kies je voor deskundigheid en kwaliteit.
­
Wat kan NVM-makelaar Patrick Muller voor jou betekenen?
Als je besluit je woning te verkopen, dan kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen bij Huize Muler Makelaars, aangesloten bij de NVM.
Je kunt het gehele verkoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde deeldiensten. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt de hoogte van de vergoeding - de courtage - die de makelaar voor zijn inspanningen ontvangt. Courtage wordt pas achteraf in rekening gebracht.

 

HET VERKOOPPROCES:
­
STAP 1: Vraagprijs bepalen
Voor je woning wil je een goede prijs vragen. Maar wat is een goede prijs? NVM-makelaar Patrick Muller adviseert je bij het vaststellen van de vraagprijs en doet hiervoor grondig onderzoek.
­De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: een REALISTISCHE VRAAGPRIJS.
­­
STAP 2: Publiciteitsplan opstellen
Patrick Muller zet niet alleen een bord in de tuin. Hij doet veel meer dan dat. Hij bepaalt in overleg met jou de verkoopstrategie, gebaseerd op onder andere de marktsituatie en het tijdsbestek waarbinnen je de woning wilt verkopen. De keuze aan publiciteitsmiddelen is uitgebreid:
­
www.funda.nl en eigen website www.huizemuller.nl
• Social media zoals Facebook
• Dagbladen, huis-aan-huis-bladen, makelaarskranten, speciale tijdschriften
­• Het bord in je tuin of tegen je gevel.
• Informatie- en fotobrochure van je woning.
• Fotopresentatie in zijn kantoor of in de etalage.
• Interactieve plattegrond van je woning.
­
Prominente plek op www.funda.nl
Hier mag je woning niet ontbreken! www.funda.nl is één van de best bezochte huizensites van Nederland en biedt een groot en overzichtelijk woningaanbod. Veel huizenkopers hebben hun woning via Funda gevonden.
­
­STAP 3: Woning verkoopgereed maken
De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat je woning er netjes uitziet.

STAP 4: Bezichtigingen
Huize Muller Makelaars coördineert en begeleidt de bezichtigingen.
Patrick Muller is de contactpersoon voor potentiële kopers en zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen en voor de brochure van je woning. Als ze geïnteresseerd zijn in een bezichtiging plant de makelaar een afspraak in na overleg met jou en de potentiële koper.
­
STAP 5: Onderhandelingen
Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan je makelaar Patrick Muller. Hij weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies. De controle over het onderhandelingsproces verlies je nooit, want uiteindelijk beslis jij voor welke prijs je je woning verkoopt.
­
STAP 6: Ondertekening van de koopovereenkomst
Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over andere belangrijke onderdelen van de koopovereenkomst zoals de datum van levering, ontbindende voorwaarden of een lijst met roerende zaken – gordijnen, vloerbedekking, verlichting – die al dan niet tegen een bepaalde vergoeding kunnen worden overgenomen.
Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst.
­
STAP 7: Naar de notaris
Het koopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte.
­
Het verkoopproces is afgerond
Het verkoopproces is klaar. Gefeliciteerd! Je woning is verkocht!
Natuurlijk blijft Huize Muller Makelaars voor je klaar staan mocht je nog vragen hebben of van andere diensten gebruik willen maken.

Voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning neemt u contact op met­ HUIZE MULLER MAKELAARS, makelaar van goede huizen!­
­

     

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring