Mijn favorieten

Huize Muller Makelaars, Dé makelaar die uw woning verkoopt !!!

'Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. De relatie moet zowel persoonlijk als zakelijk zijn.'

 

Wij zijn een actief en vooruitstrevend 'no-nonsens' kantoor dat dagelijks betrokken is bij de woningmarkt, wij weten wat er speelt en kunnen daarom een realistische visie over de woningmarkt geven. Daarom zijn wij voor u de juiste partij wanneer u uw woning wilt verkopen of aankopen. Onze NVM-makelaar Patrick Muller heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het vak als makelaar.

Wij werken graag met een REALISTISCHE VRAAGPRIJS met bijbehorende verkoopstratgie. Want hoe realistischer de vraagprijs hoe groter de kans op belangstellenden voor uw woning en dus kans op een snellere en succesvolle verkoop van uw woning!

Ons makelaarskantoor staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid, zorgvuldigheid, onafhankelijkheid en transparantheid. En uiteraard voor persoonlijk contact! Ook buiten de reguliere kantooruren. Want wij zijn ALTIJD bereikbaar, ook buiten kantooruren zal uw telefoon- of mailbericht worden beantwoord!

En dat alles ook nog eens tegen glasheldere tarieven. Duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf!

Maak snel een afspraak met ons en maak ook kennis met onze persoonlijke dienstverlening en service. Net zoals de vele verkopers en aankopers die u zijn voor gegaan. Wij zijn trots op het feit dat onze klanten onze dienstverlening waarderen met een 9,0! Bekijk de uitgebreide beoordelingen van KlantenVertellen.

 

 

Meer weten? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor aan het Lilienthalplein 26 te Stadskanaal. De koffie/thee staat voor u klaar!

Een afspraak maken kan uiteraard ook, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0559-69 60 70 of stuur een e-mail naar stadskanaal@huizemakelaars.nl. Buiten kantoor uren is het kantoor bereikbaar op 06-22193396 (makelaar Patrick Muller)

 

 


Patrick Muller
Eigenaar / Makelaar


Jeanet Koops
Commercieel medewerkster
 

  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring